fbpx Általános információk | Fodor Vízitúrák

Általános információk

Kik vehetnek részt?

Kik vehetnek részt? - Fodorsport

Mindenki, aki egészséges, és nincs eszméletvesztéssel járó betegsége. Semmilyen előképzettség, evezni tudás nem szükséges.

A túrákat mindig oktatással és gyakorlással kezdjük. A vízitúrákon, aki nem tud biztonságosan úszni, annak vállalnia kell a mentőmellény viselését. 18 éves kor alatt a részvételhez szülői engedély szükséges.

Mit tartalmaz?

Mit tartalmaz? - Fodorsport

Az túráknál feltüntetett részvételi díj tartalmazza a kenuk, a lapátok és a mentőmellények bérleti díját is, de a mellényért 1000 Ft kauciót kell fizetni, amit a mellény leadásakor visszafizetünk. Az ár szintén tartalmazza az oktatást és a túravezetést is.

A részvételi díj nem tartalmazza a szállás és az étkezések költségeit, valamint az autók parkolási díját a kempingben. Plusz költség lehet a Hévíz-patak és a Bodrog-ártér túrákon a Nemzeti Park belépődíj.

 

Étkezés a túrákon

Étkezés a túrákon - Fodorsport

Esténként a túrázók közösen bográcsos vacsorát főznek.

A vacsora alapanyagköltsége kb. 700 Ft /nap/fő.

Az étkezésekhez hozz magaddal evőeszközöket és tányért! Ha egyszer használatos tányért vásárolsz, a papírból gyártottat javasoljuk, hogy ne termeljük zsákszámra a nem lebomló műanyag hulladékot! A szatmárcsekei bázisú vízitúrákon a kempingben jól felszerelt konyha van, tányérok, evőeszközök, hűtők, mikrosütő, gáztűzhely is rendelkezésre állnak.

Utazásról

Utazásról - Fodorsport

Az utazás önállóan történik. Minden túránál elhelyeztünk egy térképet a gyülekező helyéről.

 

Szállásról

Szállásról - Fodorsport

A szálláslehetőségeket és az árakat minden túránál tájékoztató jelleggel feltüntettük.

A vendégházakat vagy a szobákat a legtöbb helyen előre le kell foglalni, a helyfoglalás önállóan történik. A sátorhelyeket nem kell előre lefoglalni, sátorról, hálózsákról önállóan kell gondoskodnod.

Jelentkezés a túrákra

Jelentkezés a túrákra - Fodorsport

Kérjük részvételi szándékodat az adott túra jelentkezési határidejéig jelezd! Ha a határidőig nincs teltház, a később jelentkezőknek is tudunk helyet biztosítani.  A jelentkezési határidőt nem minden esetben tudjuk tartani, általában hamarabb elfogynak a szabad helyek, de minden túránál feltüntetjük, ha fogyóban van a kapacitásunk.

  1. Válaszd ki a Neked megfelelő túrát!
  2. Olvasd el az Általános Információk és a Gyakori Kérdések menüt is, hasznos lehet!
  3. A túra leírásánál töltsd ki a jelentkezési lapot! Ha többen jöttök együtt, csak egy kapcsolattartónak kell jelentkeznie.
  4. A jelentkezés elküldése után a képernyőn megjelenik egy "Sikeres jelentkezés" üzenet, valamint azonnal kapsz egy automatikus visszaigazolást arra az e-mail címre, amit megadtál. Ha egy percen belül nem kapsz választ, akkor nem jól írtad be az e-mail címedet, vagy hiányosan töltötted ki az űrlapot. Ebben az esetben töltsd ki újra :)
  5. Ha megérkezik hozzánk az előleg, azt is visszajelezzük.
  6. Ha itt az idő, pakold be a cuccaidat és indulás!

Foglaló befizetése

Foglaló befizetése - Fodorsport

A foglalót banki átutalással kérjük befizetni, a befizetést utólag visszaigazoljuk. A túra kezdete előtti 30 napon belüli lemondás esetén az foglalót visszafizetni nem tudjuk, de a befizető más személyt küldhet maga helyett.

Számlaszámunk: OTP Bank - 11773449-60671404

Levelezési cím: Fodor István, 4551 Nyíregyháza, Élet utca 23.